BioGaia Ltd. – Sweden

BioGaia е шведска компания, световен лидер в биотехнологиите, която разработва и продава пробиотични продукти и решения.

Biogen

Пионер в биотехнологиите Biogen е най-старата независима биотехнологична компания в света с над 30 години опит в областта.

Bracco S.p.A. – Italy

Международна група от компании, световен лидер в областта на образната диагностика.

Dentinox KG

Водеща европейска компания, специализирана в производството на педиатрични продукти на растителна основа.

Dr. Falk Pharma – Germany

Немска фармацевтична комания, лидер в производството на гастроентерологични лекарствени продукти.

Eisai

Eisai е глобална фармацевтична компания, която чрез научноизследователска и развойна дейност се стреми да подобри здравето на хората по света независимо от тяхното богатство или география. Eisai се фокусира в две стратегически важни области – неврология и онкология, където предлага устойчиви решения, отговарящи на нуждите на пациентите.

EVER Pharma

EVER Pharma е основана през 1934 г. във Виена с ясен фокус върху неврологията и реанимацията, търсейки нови терапевтични решения, насочени към подобряване на благосъстоянието и качеството на живот на пациентите.

FSP Galena

Фармацевтична компания Galena има над 70 годишен опит в производството на лекарства и фармацевтични продукти, поддържайки най-високите стандарти в разработването, изследването  и производството.

HealthWatch Swiss AG

HealthWatch Swiss AG е частна швейцарска генеричнa компания с активно продуктово портфолио в 4 различни терапевтични области – нефрология, онкология, офталмология и общи фармацевтични нужди.

Hennig-Arzneimittel

Немска фармацевтична компания с над 110 годишна история.

Krewel Meuselbach

Германска семейна компания с повече от 120 години опит в производството на висококачествени лекарствени продукти на растителна основа и иновативни галенови форми на установени и ефективни състави.  

Max Zeller Soehne AG

Швейцарската компания Zeller AG е водещ производител на лекарства на билкова основа в световен мащаб.

Mendes S.A.

Mendes S.A. е швейцарска компания, доверен партньор в представянето на продукта Vivomixx® в някои европейски страни.   http://www.vivomixx.eu/eng/

Oxford Immunotec – Великобритания

Развива и разпространява на световния пазар T-Spot. TB тест – технологични продукти за медицинска диагностика и научни изследвания.

Pharmacosmos

Датска компания, създадена през 1965г. от д-р Х. Кристенсен, специализирана в производството на интравенозни железни продукти за лечение на железен дефицит при различни заболявания.

Stallergenes

С над 45 години опит на фармацевтичния пазар фирмата залага на сериозни инвестиции в разработката и изследванията и осъвършенстването на лекарствени продукти.

Tilman

Белгийска семейна компания с повече от 50 годишен опит, произвеждаща различни хранителни добавки на основата на растителни екстракти под формата на капсули, сиропи, спрейове; както и козметични продукти, чайове и медицински изделия за фитотерапия.