Препоръки

0
Сподели

Надежден партньор, който наистина разбира марката BioGaia

В стремежа си да разширим достъпа до нашите пробиотични продукти ние започнахме партньорството си с Ewopharma преди десетилетие, през 2007 г. След успешните представяния в няколко страни, нашето сътрудничество се разраства, включвайки регистрация, дистрибуция, продажби и маркетинг на продуктите BioGaia в 15 страни на пазарите в Централна и Източна Европа.

През годините ние се възползваме не само от богатия професионален опит на Ewopharma на тези пазари, но и от техния опит в областта на медицинския и потребителския маркетинг. Истинското им разбиране за нашите продукти и BioGaia като марка ги направи един от нашите основни партньори в световен мащаб.

Ние оценяваме Ewopharma като високо професионален партньор, на който може да се доверим напълно. Със сигурност бихме ги препоръчали на всяка организация, която иска да използва потенциала на техните разрастващи се пазари (Само нe казвайте на нашите конкуренти!).

0
Сподели

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ПАРТНЬОРСТВО С DR. FALK PHARMA

Успешно работим с Евофарма повече от двадесет години. Това, което първоначално започна с Salofalk® и Ursofalk® в няколко избрани страни, вече се превърна в дългосрочно сътрудничество, в което се доверяваме на Евофарма за всички дейност около регистрацията на широко портфолио от продукти на Dr.Falk Pharma в цяла Източна Европа, маркетинга и продажбите.
Голямата и добре утвърдена мрежа на Евофарма в региона ни даде възможност да разширим обхвата си, като до голяма степен се възползваме от техния опит и познания за тези пазари, които в противен случай биха били трудни за достъп. Работата ни с Евофарма винаги се характеризира с професионализъм и откритост.